mandag 25. oktober 2010

Droppet mikroen

Nå har vi flyttet inn i ny bolig, og det er sannelig travelt. Flytting er en av de faktorene i livet som stresser meg aller mest, så i det siste har jeg hatt mer enn nok med å holde hodet over vannet. Men nå begynner vi sakte, men sikkert å komme i orden.

Og så kastet vi ut mikroen. Eller, det vil si, vi solgte den for 200 kroner på Finn. Kjøkkenet vi har flyttet til er nemlig knøttlite, og det er bare plass til det aller mest nødvendige. Og da kom vi, ganske så fornuftig, til at mikroen ikke var en slik ting.

Det fikk meg til å teke på alt det merkelige og til dels unødvendige vi mennesker fyller kjøkkenet med nå til dags. Tenk så mange unyttige duppeditter og el-monstre som står/ligger og støver ned i de tusen hjem! Jeg nevner (og dette er en personlig liste, no offence til de som har stor nytte av det opplistede):

- Riskoker
- Eggkoker
- Champagnevisp
- Mikrobølgeovn;-)
- Fonduesett
- Mangodeler

4 kommentarer:

  1. Gratulerer, du er valgt ut som ukens bevisste blogger i Grønn & Skjønn bloggen!

    http://gronnogskjonn.blogspot.com/2010/12/ukens-bevisste-blogger_12.html

    SvarSlett
  2. Grattis till ukens bevisste blogger- titeln!

    Så synd att ni inte fick plats med mirkon, med den sparar man mycket energi vid uppvärmning/lagning av mat (jämfört med komfyren). men de andra exemplen klarar man nog sig mest utan.. :)

    SvarSlett
  3. Vet godt hvordan det er å være på flyttefot. Vi har flyttet 15 ganger på 7 år. :/ Det ble mindre og mindre ting på flyttelasset etterhvert. Vi har endelig slått oss til ro med et småbruk og vi har heller ikke mikrobølgeovn;) JO mindre, jo bedre. Det er bare industrien som vil at vi skal ha behov for så mange duppedingser:)

    SvarSlett
  4. Hei

    Jeg er journalist, og skriver blant annet for KK, og vil veldig gjerne komme i kontakt med deg.
    Send meg gjerne en mail på: katrine.hofseth.leira@gmail.com eller ta kontakt på tlf: 40 73 75 00

    Mvh
    Katrine Leira

    SvarSlett